صبح یک روز کاری دیر از خواب بلند میشویم، در حالی که یک چشممان هنوز بسته است با عجله از خانه خارج میشویم. آنقدر وقت
کم است و شتابزدهایم و برای به موقع رسیدن به محل کارمان استرس داریم که خوردن صبحانه آخرین اولویتمان است!
با خودمان میگوییم: «خب حالا برسم سر کار یه چیزی میخورم»، «از خونه برم بیرون، تو مسیر یه چیزی میخرم و میخورم» و در
نهایت جذابترین انتخابمان خلاصه میشود به یک کیک و شیرکاکائو یا چیزی با همین مقدار ارزش غذایی که آن را با عجله در اتومبیل،
مترو یا اتوبوس میخوریم و هیچ مشکلی هم با کالری، چربی یا شیرینی بیحساب و کتابی که وارد بدن میشود، نداریم، در حالیکه
خوب میدانیم در طولانی مدت این اصلا عادت خوبی نیست!
هنگامی که یک صبحانهی سالم انتخاب میکنید در واقع کلیدیترین جزء کاهش وزن را در اختیار خود گرفتهاید. طبق تحقیقات انجمن
پیشگیری و درمان چاقی آمریکا، افرادی که در وعدهی صبحانه کالری بیشتر و در نهار و شام میزان کالری کمتری دریافت میکنند،
احساس سیری طولانیتری را تجربه خواهند کرد، کاهش وزن بیشتری خواهند داشت و دورکمرشان زودتر باریک میشود.
جسیکا کراندال (Jessica Crandall)، سخنگوی آکادمی تغذیه و رژیم غذایی، میگوید: «بدن شما شبیه یک ماشین است که بیش از
هر چیز شدیدا نیاز به سوخترسانی صبحگاهی دارد و بعد از ۴ تا ۶ ساعت باید دوباره تغذیه شود.»
او به اهمیت دریافت پروتئین و فیبر در وعدهی صبحانه بسیار تأکید میکند. پس حواستان باشد هیچوقت نباید خوردن صبحانه را عقب
بیاندازید. از طرفی صبحانهی سنگین حاوی کربوهیدرات (بخشی از کربو هیدرات ها مواد شیرین کننده مثل قند و شکر و... هستند )
ابتدا قند خون را به سرعت بالا میبرد، اما خیلی زود دوباره قندخون پایین میآید، این نوسان قندخون باعث میشود در کمتر از ۲
ساعت بعد از خوردن صبحانه دوباره گرسنه بشوید.